Aardverschuiving in Hove - oktober 2006

 pH7 haalt 20 % van de stemmen.

Uitslag gemeenteraadsverkiezingen 2006Op 8 oktober koos de bevolking van Hove een nieuwe gemeenteraad. De Hovenaars trokken daarbij resoluut de kaart van vernieuwing. Meest verrassend was het succes van pH7-Positief Hove. Het nieuwe initiatief kreeg van de Hovese kiezers meteen 4 zetels toebedeeld. Een zeer sterk signaal voor vernieuwing. Ook het progressieve kartel HOVE BEWEEGT ging vooruit en kwam met 6 zetels als grootste uit de bus. De koers naar vernieuwing leek niet ver weg.

Lees meer...

pH7 groeit - mei 2006

heeft in Hove verscheidene positieve krachten gebundeld. De beweging is twee jaar geleden ontstaan uit initiatieven van vele Hovenaars die hun gemeente  even ‘prachtig’ als ‘leefbaar’ willen maken. De ‘positieve groei’ is duidelijk merkbaar.

Als onafhankelijke beweging maakt pH7 zich klaar om een alternatief te bieden voor het bestuur van Hove.

Lees meer...

Veranderingen in het kiessysteem - maart 2006

De gemeente- en provincieraadsverkiezingen van 2006 komen stilaan dichterbij. Ze  hebben plaats op 8 oktober 2006. Voor de Vlaamse gemeenten komen er alvast enkele belangrijke vernieuwingen. Eén van de belangrijkste is de neutralisering van de lijststem.                

Verkiezingsbolletje 2006  DE LIJSTSTEM
      krijgt een andere lading...

Lees meer...

Ritsen in 2006 - februari 2006

De gemeente- en provincieraadsverkiezingen van 2006 komen stilaan dichterbij. Ze  vinden plaats op 8 oktober 2006. Voor de Vlaamse gemeenten komen er alvast enkele belangrijke vernieuwingen. Eén van de belangrijkste is de samenstelling van de kieslijsten:

50% mannen en 50 % vrouwen

 

Goedele Breyne, bestuurslid van pH7 en specialiste openbare Financiën en Sociale zaken

Lees meer...

Een nieuwe beweging in Hove - oktober 2005

 Dave Van den Bergh, voorzitter pH7

ph7_logo_60_20 bereidt zich voor om in oktober 2006 alle positieve krachten in Hove te bundelen tot een waardig politiek alternatief.

Lees meer...