Als u onderaan deze webpagina bij PH7-LOGINFORMULIER uw registratie-gegevens invoert en nadien de registratie bevestigt via de link in uw E-mailbox, kan u reageren op een gepubliceerd PH7-artikel. Respecteer alvast de vooropgestelde regels indien u commentaar geeft op één of meerdere artikels.

Philippe Croes is 'De Slimste Mens van Hove'

pH7-Positief Hove organiseerde op 25 november 2016 de tweede editie van "De Slimste Mens van Hove" ten voordele van het goede doel, namelijk de VZW "With love by Ferre". Een hondervijftigtal quizzers streden om de begeerde titel. Na een groepsfase en een spannende individuele finale tussen drie finalisten was Philippe Croes uit de JF.Gellyncklaan de verdiende winnaar.

De slimste Mens van Hove 2016 is gekend. Philippe CROES is de naam. Zijn team, “HUGO”, kaapte de eerste plaats weg in de groepsfase en vaardigde Philippe af voor de finale. Deze spannende finalereeks werd gehouden tussen drie afgevaardigden van de eerste 3 teams uit de groepsfase. De andere finalisten waren Anthony Groetaers (de Slimste Mens van Hove 2015) van “De 5 G’s”, en Lieve Claes van de quizploeg “Den balk”. In de finalereeks kregen de finalisten van de plaatselijke Erik Van Looy elk 10 gevarieerde vragen, gevolgd door “De gallerij” een fotoreeks van telkens 10 vragen. Philippe Croes en Anthony Groetaers eindigden na deze finale met gelijke punten. De “Galery voor het publiek” werd daarom gebruikt als schiftingsvraag en daarin bleek Philippe Croes lichtjes sterker dan de titelverdediger van vorig jaar. Hij kreeg dan ook de ‘Oorkonde Slimste Mens van Hove 2016’.

Vijfentwintig ploegen deden mee aan de quiz ‘De Slimste Mens van Hove 2016’, georganiseerd door pH7 Positief Hove ten voordele van het goede doel. In een afgeladen volle DA CAPO-zaal  was het heel gezellig, want het thema was “Kleuren”. De volledige opbrengst van de quizavond ging naar de VZW “With love by Ferre”. Deze vereniging richt ziekenhuiskamers in voor langdurig zieke kinderen met kleur en decoratie.

 

 

Share